Kiinteistöautomaatio

Kiinteistöautomaatio käsittää käytännössä kaiken kiinteistön elinolojen hallintaan liittyvän automatiikan, kuten valaistuksen, ilmastoinnin, lämmityksen ja niin edelleen. Sen avulla on mahdollista tehdä ihmisten arkea ja kiinteistöjen käyttöä helpottavia ratkaisuja. Kiinteistöautomaation avulla voidaan myös saavuttaa säästöjä esimerkiksi energiankulutuksessa. Erikoisosaamistamme kiinteistöautomaatiossa ovat KNX- ja Control4-ratkaisut.

KNX – Kiinteistön energiatehokkuuden ja käyttömukavuuden edistämistä

Olemme erikoistuneet KNX-ratkaisuihin, joilla parannamme kiinteistön energiatehokkuutta, tilojen käyttömukavuutta ja monipuolisuutta. KNX on kiinteistöautomaation standardi, jota voidaan hyödyntää niin valaistuksen, ilmanvaihdon kuin lämmityksen ohjaukseen tai muuhun asumisen automaatioon. Tavoitteena on aina helpottaa asumista, yhdistäen kodin eri järjestelmien yhteispeliä ja helppokäyttöisyyttä.

Control4 – Kiinteistöautomaatiota koteihin ja yrityksille

Control4 tarjoaa kokonaisvaltaisia automaatioratkaisuja koteihin ja yrityksiin. Control4 tuotteilla mahdollistetaan jokapäiväisessä elämässä käytettyjen laitteiden, kuten valojen, lämmityksen, ilmanvaihdon, sähköverhojen, valvontajärjestelmien ja AV-laitteiden keskitetyn ohjauksen yhdellä selkeällä käyttöliittymällä. Control4 ohjausjärjestelmä on älykäs ja energiatehokas tapa parantaa tilojen mukavuutta ja turvallisuutta.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää kiinteistöautomaatioratkaisuistamme!

logo logo logo logo logo logo logo logo