Kiinteistöjen sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Vanha sanonta osoittaa arvonsa erityisesti rakennushankkeissa, jonka vuoksi osaamisemme kattaa laadukkaat sähkösuunnittelupalvelut. Suunnittelutyöstä vastaavat henkilömme ovat myös mukana käytännön urakoissa, asennustöissä ja projekteissa. Tämä takaa sen, että suunnitteluvaiheessa huomioidaan mahdollisimman järkevät ratkaisut niin tilojen kuin asennustyönkin kannalta, unohtamatta niiden käytettävyyttä. Hyvin tehty sähkösuunnitelma varmistaa, että pistorasiat löytyvät loogisista paikoista ja sähköistyksessä on muutoinkin tehty turvalliset ja järkevät ratkaisut.

Valaistussuunnittelu

Ammattitaitoiset tekijämme suunnittelevat soveltuvat valaistusratkaisut niin julkisen sektorin kuin yksityisten rakennushankkeiden tilaajille. Pitkä kokemuksemme ja vankka asiantuntemuksemme erilaisista tilaratkaisuista antaa avaimet parhaille valaistusratkaisuille, oli tilanne minkälainen hyvänsä. Huomioimme monipuolisesti tilojen käyttötarkoituksen jo valaistuksen suunnitteluvaiheessa, jolloin tilat vastaavat valmistuessaan käyttäjiensä tarpeita.

AV-suunnittelu

Hoidamme ammattitaidolla ja kokemuksella modernit AV-suunnitteluratkaisut erilaisiin käyttötarpeisiin ja tiloihin. Huolellisesti toteutettu AV-suunnitelma antaa esimerkiksi kokoustilojen ja auditorioiden käyttäjille parhaat mahdollisuudet onnistua presentaatioissaan ja esityksissään. Kysy lisää referenssikohteistamme!

logo logo logo logo logo logo logo logo