Kiinteistöjen
sähkösuunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Vanha sanonta pitää paikkansa erityisesti rakennushankkeissa, joissa on paljon koordinoitavaa. Hankkeiden kitkattoman onnistumisen vuoksi haluamme tarjota toteutusten pohjaksi laadukkaat sähkösuunnittelupalvelut.

Pyydä tarjous >

Asiantunteva sähkösuunnittelu on toteutuksen perusta

Suunnittelutyöstä vastaavat asiantuntijamme ovat mukana käytännön urakoissa, asennustöissä ja projekteissa. Tämä takaa sen, että suunnitteluvaiheessa huomioidaan mahdollisimman hyvin toteutettavat ratkaisut niin tilojen kuin asennustyönkin kannalta, unohtamatta niiden käytettävyyttä.

Hyvin tehty sähkösuunnitelma varmistaa, että pistorasiat löytyvät loogisista paikoista ja sähköistyksessä on muutoinkin tehty turvalliset ja järkevät ratkaisut. Laitteiden, johtojen ja mekanismien koteloinnit, upotukset ja läpiviennit suunnitellaan hyvissä ajoin, ennen seinien pystytystä tai kiinteistön peruskorjausta. Näin vältytään johtoviidakoilta ja kömpelöiltä johtojen pintavedoilta!

Sähkösuunnittelussa huomioidaan käyttäjän nykyiset vaatimukset ja myös ennakoidaan niin, että esimerkiksi talotekniikan toimintoja voidaan skaalata helposti. Ennakoivalla sähkösuunnittelulla voidaan varmistaa, että muuttuvien tarpeiden myötä toteutettaville ratkaisuille ei tarvitse tehdä jälkeenpäin johtojen pintavetoja tai repiä seiniä auki.

Kalevan Sähkön kokeneiden ammattilaisten tekemä sähkösuunnittelu
takaa turvallisen ja toiminnallisuuksilta parhaan lopputuloksen kiinteistön
sähköistykseen.

 

Lähetä soittopyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
  • Tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
logo logo logo logo logo logo logo logo