Muut sähkötekniset palvelut

Kalevan Sähkö toteuttaa laadukkaat sähkötekniset palvelut kaiken tyyppisille työmaille tarpeen mukaan, kohteiden käyttötarkoituksesta riippumatta. Hoidamme vuosien kokemuksella julkisten kiinteistöjen, liiketilojen sekä asuinkiinteistöjen hälytin- ja tietoliikennejärjestelmien suunnittelutyöt ja asennukset.

Tarjoamme myös asiantuntevia valaistus- ja AV-suunnittelupalveluita julkisten kuin yksityistenkin rakennushankkeitten tilaajille. Ammattilaisen toteuttamana sähkötyöt tehdään rivakasti, kestävästi ja turvallisesti.

Pyydä tarjous >

Hälytinjärjestelmien suunnittelu ja asennus

Osana ratkaisujamme toimimme myös modernien hälytinjärjestelmien suunnittelijana ja asentajana. Ajantasainen ja laadukas hälytinjärjestelmä on turvallisuudesta huolehtimisen kulmakivi. Kysy lisää ratkaisuistamme ja kohteistamme!

Tietoliikennejärjestelmien asennustyöt

Digitalisoituvat kiinteistöt aiheuttavat päänvaivaa monelle urakoitsijalle ja asentajalle. Ei meille. Olemme jatkuvasti osaamistamme päivittävä yritys ja palveluihimme kuuluu myös monipuolisten tietoliikennejärjestelmien asennustyöt niin yksityis- kuin yrityskiinteistöihin. Tutustu kohteisiimme ja kysy lisää!

Valaistussuunnittelu

Ammattitaitoiset tekijämme suunnittelevat toimivat valaistusratkaisut niin julkisen sektorin kuin yksityisten rakennushankkeiden tilaajille. Pitkä kokemuksemme ja vankka asiantuntemuksemme erilaisista tilaratkaisuista antaa avaimet parhaille valaistustoteutuksille.

Huomioimme monipuolisesti tilojen käyttötarkoituksen jo valaistuksen suunnitteluvaiheessa, jolloin tilat vastaavat valmistuessaan käyttäjiensä tarpeita, myös tulevaisuudessa.

AV-suunnittelu

Teemme ammattitaidolla ja kokemuksella modernit AV-suunnittelutyöt erilaisiin käyttötarpeisiin ja tiloihin. Huolellisesti toteutettu AV-suunnitelma antaa esimerkiksi kokoustilojen ja auditorioiden käyttäjille parhaat mahdollisuudet onnistua presentaatioissaan ja esityksissään. Kysy lisää referenssikohteistamme!

Lähetä soittopyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.
  • Tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
logo logo logo logo logo logo logo logo