Sähköurakointi ja asennuspalvelut

Kalevan Sähkö toteuttaa laadukkaat sähköurakointipalvelut kaiken tyyppisille työmaille, kohteiden käyttötarkoituksesta riippumatta. Hoidamme vuosien kokemuksella ja varmalla otteella julkisten ja liiketilojen sähköurakoinnit ja -asennukset, asuintilojen ja talojen sähköasennukset. Sähkötöiden kokeneina ammattilaisina tunnemme nopeimmat työtavat, mutta emme myöskään koskaan tingi turvallisuudesta. Ammattilaisen toteuttamana sähkötyöt tehdään rivakasti, kestävästi ja turvallisesti.

Hälytinjärjestelmien suunnittelu ja asennus

Osana ratkaisujamme toimimme myös modernien hälytinjärjestelmien suunnittelijana ja asentajana. Ajantasainen ja laadukas hälytinjärjestelmä on turvallisuudesta huolehtimisen kulmakivi. Kysy lisää ratkaisuistamme ja kohteistamme!

Tietoliikennejärjestelmien asennustyöt

Digitalisoituvat kiinteistöt aiheuttavat päänvaivaa monelle urakoitsijalle ja asentajalle. Ei meille. Olemme jatkuvasti osaamistamme päivittävä yritys ja palveluihimme kuuluu myös monipuolisten tietoliikennejärjestelmien asennustyöt niin yksityis- kuin yrityskiinteistöihin. Tutustu kohteisiimme ja kysy lisää!

Kokonaisvastuu-urakat – suunnittelusta toteutukseen

Tänä päivänä asiakkaamme ovat oppineet luottamaan laatutyöskentelyymme ja toteutamme useimmat urakat KVR-ratkaisuina, eli niin sanottuina kokonaisvastuu-urakkoina. Tällöin otamme vastuullemme koko urakan suunnittelusta järjestelyyn ja itse toteutukseen. Saat koko urakan samalta toimijalta, mikä sujuvoittaa työskentelyä ja varmistaa, että tarvittavat sähköistysratkaisut tehdään alusta asti järkevällä tavalla.

logo logo logo logo logo logo logo logo