Kalevan Sähkö Oy – vastuullista
sähköurakointia vuodesta 1954

Kalevan Sähkö on pitkän historian aikana hankitulla ammattitaidolla varustettu monipuolinen sähkön asiantuntija.

Laadukasta sähköurakointia kokeneilta ammattilaisilta

Me Kalevan Sähköllä tunnemme laadukkaan rakentamisen vaatimukset ja olemme toteuttamassa asiakkaidemme sähköurakoita aina suunnittelusta toteutukseen. Vuosien varrella olemme laajentaneet osaamistamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme yhä paremmin – modernin ympäristön vaatimukset huomioon ottaen.

Uudisrakentamisesta huoltotöihin

Vastaamme sähköurakointitarpeisiinne kaikissa rakennuksen elinkaaren vaiheissa, oli kyse uudisrakentamisesta, huoltotoiminnasta tai korjausrakentamisesta. Käytämme vain laadukkaimpia komponentteja ja laitteita – noudattaen nykyaikaisia laatustandardeja, joista tinkimättömimpiä ovat omat laatuvaatimuksemme.

Pitkän historian aikana luomamme suhteet toimittajiin takaavat, että käytämme vain alan johtavien brändien tuotteita toteutuksissamme. Sähköurakointiasiakkaitamme ovat niin rakennusliikkeet, liike-, hoiva- ja asuinkiinteistöjen rakennuttajat sekä taloyhtiöt, huoltoyhtiöt ja isännöintitoimistot.

Asiakaslähtöistä sähköurakointia

Toimimme sovitun aikataulun mukaisesti, kuuntelemme asiakkaan vaatimukset toteutukselle ja ymmärrämme sähköasennuksiin ja -urakointiin kohdistuvat laatu-, turvallisuus-, ja käytännöllisyysvaatimukset.

Ole yhteydessä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan tarkemmin kohteestasi ja urakointitarpeestasi. Annamme mielellämme lisätietoja ja kerromme toteutuksistamme erilaisiin urakkakohteisiin.

logo logo logo logo logo logo logo logo